NIX - Beskytter privatlivet

NIX - Beskytter privatlivet
NIX - Ny platform til anonyme krypto-transaktioner
NIX - Beskytter privatlivet

NIX - Privatliv med spøgelser

NIX er et forholdvis nyt blockchain projekt som har et hovedmål, nemlig at beskytte dit privatliv.

NIX vil opnå, at man er i stand til at anonymisere alle krypto-transaktioner. Det opnås ved hjælp af det såkaldte Ghost- (spøgelses) protokol, som er en central del af NIX.

Ghost-protokollen er en speciel kode, som oprindeligt blev bygget til Zero-coin protokollen, men blev sidste måned erstattet med SIGMA. Sigma er en mere effektiv anonymiserings løsning, som reducerer transaktions størrelserne med 94% og gør transaktionerne dermed både hurtigere og mere sikre.

Det nye er, at NIX arbejder uafhængig af hvilken type blockchain eller smartkontrakt man interagerer med. NIX gør, at man kan forblive anonym, ligemeget hvilken krypto man betaler med eller modtager betalinger med.

Skjul alle dine transaktioner

Man kan ved hjælp af NIX-platform tilføje et "beskyttende lag" over alle transaktioner, som vil beskytte begge parter i en transaktion.

Et muligt scenarie kunne være, at f.eks. en leverandør af et produkt ikke kan se hvor meget en anden leverandør af et konkurrerende produkt har modtaget i betaling fra en fælles kunde. Det kan være altafgørende i en deal og er et defakto problem. I den yderst transparente form decentrale krypto-valuta som Bitcoin er opbygget på, er der både fordele og ulemper. Sidstnævnte scenarie er et eksempel på en ulempe, da listen over ALLE transaktioner i Bitcoin er synlige, helt tilbage fra den første block.

NIX er anderledes

Der findes mange projekter som har fokus på privatlivs beskyttelse og anonymisering af transaktioner, dog er de som regel centreret på kun én coin. Eksempler er Monero, Zcash og Verge. NIX er anderledes, da NIX gør det muligt at interagere på tværs af de forskellige Blockchains og kan efter sigende sikre 100% anonymitet.

En af de store navne indefor blockchain teknologi er Charlie Shrem. Charlie er ikke bare hr. Hvemsomhelst, men en af de første kommercielle storinvestorer i krypto og blockchain teknologien. Charlie støtter NIX og giver en hel del seriøsitet til projektet.

Læs mere om NIX på projektets hjemmeside: https://nixplatform.io/

Charlie Shrem - Nix

 

 

 

Charlie Shrem - NIX Adviser