LedgerX godkendt af CFTC

LedgerX godkendt af CFTC
LedgerX modtager godkendelse af CFTC idag

LedgerX blev i dag godkendt af CFTC

Den US amerikanske CFTC (Commodity Futures Trading Commission), en arm af Washingtons equivalent til finansstyrelsen, har i dag endelig godkendt LedgerX's Bitcoin future produkt.

Godkendelsen er en lidt overraskende nyhed, da tidligere ansøgninger har været mindre successrig eller blev blankt afvist af CFTC. LedgerX er en virksomhed med domicil i New York City som en afdeling af Ledger Holdings Inc., Delaware.

Delaware er kendt for sin positive holdning til krypto og blockchain teknologi og er i dag hjem til mange virksomheder indefor sektoren.

LedgerX DCO

LedgerX er registreret som en DCO, som står for derivative clearing organisation. En DCO registrering gør det muligt for en virksomhed at handle med derivater, som representer faktuelle værdier. LedgerX er påkrævet en løbende dokumentation for disse faktuelle værdier af CFTC, her i form af "fysiske" Bitcoin. LedgerX skal altså holde en dokumenterbar beholdning af Bitcoin i en wallet.

LedgerX vil også drive en DCM, som er en markedsplads for deres Bitcoin-derivater. Her skal LedgerX også leve op til permanent dokumentation og fremvisning af faktuelle beholdninger i Bitcoin.

Fortsættes...