Krypto "Bull-run" i sigte

Krypto "Bull-run" i sigte
Bullrun i krypto marked er på vej

Den næste "Bull-run" er på vej

Krypto markedet har i de tidligere bull-faser gennemgået så signifikante vækstrater, at der nok ikke findes en anden investment klasse man kunne sammenligne den med. Lige nu er der igen gang i markedet og Bitcoin er den dominerende alfa. Som er den mest kendte og mest værdifulde krypto valuta ift. US$ er Bitcoin også investorenes fortrukne krypto, da infrastrukturen er veludbygget, testet og implementeret.

Skaleringsproblemer 

Skaleringsproblemer er som sådan ikke noget problem for langtids- og store volumen investitioner, da man typisk akvirerer coinen via OTC gennem en broker eller gennem en ekstern kontrakt. Det kan være i derivater eller som ved ErisX og lignende via auditerede og 100% regulerede kontrakter.

Hverken transaktions-hastighed eller gebyrer spiller en rolle i OTC handler, da man bare flytter en komplet wallet med f.eks. $100 Mio. fra A til B.


Nye boller på suppen

Faktum er, at vi i de to mest markante tidligere bull-run faser både i 2013 og i 2017, primært havde private, små investorer i markedet. I 2019 er der nye boller på krypto suppen. Nu er der næsten udelukkende institutionelle storinvestorer i racet, med ErisX som det seneste skud på stammen.

De volumenstærke institutionelle investorer har over de seneste uger kastet flere hundrede milliarder kroner i krypto markedet. Vi må nu konstatere: det er kun starten på den nye ”Bitcoin bobbel”.

Andre top-10 krypto valutaer, så som Litecoin, Ethereum og Bitcoin Cash er ligeledes med i investorenes portefølje og spåes gigantiske vækstrater over de næste måneder og år.

Det private ”nye blod”

Når man tænker på, at det private ”nye blod” i krypto investment sektoren sandsynligvis kommer oven i de store investorers sult efter krypto, så er der nok ingen loft at se mht. prisudviklingen.

Private og først og fremmest de helt nye investorer bliver tit påvirket af markedtrends og smalltalk på arbejdspladserne rundt omkring i landet. Det sætter gang i feberen og pusher volumen op i privat markedet som er lille, men voksende.

Bitcoin som betalingsmiddel

Bitcoin er i dag stadig et betalingsmiddel og dens volumen i segmentet vokser permanent, dog er hovedformålet skiftet til investment og et alternativ til guld, med bedre skalerings-, lagrings- og transfer muligheder. 

Lightning er stadig ikke helt 100% på plads mht. infrastrukturen, men lightning-netværket er aktivt. Det vil i sin finale fase kunne give Bitcoin en højre transaktionsvolumen end mastercard til meget lavere gebyrer. Når det er skrevet må vi dog have lidt tålmodighed endnu.

Lightning netværk er i øvrigt også kompatibel med Litecoin og andre krypto valutaer, hvor Litecoin var den første til at gennemføre implementeringen.

Fortsætter...