Kong Arthur II. Zuckerberg

Kong Arthur II. Zuckerberg
Kong Arthur II. Zuckerberg - Libra digital valuta
Kong Arthur II. Zuckerberg

Kong Arthur II.

Mark Zuckerberg, den selverklærede og selvglæde Kong Arthur II. vil åbenbart gerne blive politisk leder i USA en dag. 

Kombinationen af hans store ego og mikroskopiske popularitet blandt undersotterne på Facebook og andre steder, kan dog sætte en naturlig stopper for ambitionerne. 
Han vil jo så gerne være en "influenser", en populær stjerne, som Danald Trump, men...
...de fleste ved efter adskillige Facebook-skandaler med misbrug af sikkerhed og persondata, at Mark Zuckerberg er en notorisk løgnhals.

Hans aktuelle (personlige) PR-tur gennem Washington DC, hvor han skal mødes med diverse politikere og bankfolk, skal sikre ham backup til Facebooks Libra projekt.

Libra: krypto-valuta eller legetøj ved taffelrunden?

Libra er en pseudo krypto-valuta, som om kort tid skal integreres i Facebooks platform.
Selvfølgelig 100% kontrolleret af Facebook og nogle af de 100 største virksomheder i verden, som blev eksklusiv inviteret til "taffelrunden".

Libra er en fake krypto, dvs. den opfylder ikke engang basis kriterierne til at være en ægte digital krypto valuta ved at være 100% central styret og ikke decentral struktureret.

Hvorfor er ægte krypto-valutaer bedre ?

Ægte, decentraliserede digitale valutaer, så som Bitcoin, Litecoin, Ethereum eller Dash 
er definitiv i stand til og kan destabilisere, samt på sigt overflødiggøre hele centralbank-systemet. 

Det vil være en positiv udvikling for samfundet og kunne potentiel satte en stopper for 
inflation og destabilisering af finansmarkederne pga. spekulations-bobler som i 2008.

Manipulationer og hyper-spekulationer af valuta- og finansmarkederne ville kunne minimeres og vil ikke længere skulle betales af middelstanden eller almindelige lønmodtager og små selvstændige erhvervdrivende, men af spekulanterne selv.

Libra falder dog ikke under denne kategori!

Kan Libra være med til at demontere centralbankerne ?

Ja. Libra kan stadig være en årsag til forstyrrelser i centralbank systemet, men Libra-coin er et komplet andet "dyr".

Libra er, som nævnt før, IKKE decentraliseret, men giver i princippet store, internationale top 100 virksomheder muligheden for at blive de nye centralbanker.

Disse nye centralbanker vil kunne diktere alt omkring deres "valuta", udenom enhver form for statslig kontrol, regulativ indflydelse eller transparens for samfundet på nogen måde.
Allerede nu kan vi se: Det bliver et kæmpe problem!

Hvordan vil Facebook gennemføre overtagelsen?

For at følge deres ondskabsfulde agenda og for at overholde Libras tidsplan, vil Facebook i løbet af de næste måneder med stor sandsynlighed invitere central-bankerne indenfor.

De vil tilbyde dem en plads ved det runde bord, ved siden af de top 100 virksomheder med mest kapital i verden og selvfølgelig: Kong Arthur II. Zuckerberg.

Centralbankerne vil på den måde blive en del af det nye system, en ny verdensordning og være medejer af både hardware og software omkring Libra.
Centralbankerne vil på lige vilkår med de største virksomheder styre hele Libras infrastruktur og dermed alle reelle penge i verden med ubegrænset adgang til den nye møntfod.

Det er den eneste vej frem for Zuckerberg for at gennemføre visionen om et big-business styret centralbank-system.

Hvorfor bekæmper bankerne Libra offentligt?

Sandsynligvis har bankerne og centralbankerne været så aggressivt overfor Libra i medierne, da de med al magt vil sikre deres gode plads(er) ved Libra-bordet.

De helt store banker, så som J.P. Morgan og Goldman vil jo ikke stå udenfor. De vil selvfølgelig have deres plads ved bordet, da de allerede har opkøbt diverse virksomheder i krypto sektoren, har lavet deres egne, bank interne coins og ejer en del patenter indenfor sektoren.

Det her er en mulighed for bankerne og centralbanker til en omkostningsfri, komplet overtagelse af den nye, gigantiske digitale økonomi vi ser i udvikling lige nu.

Læs vores tidligere artikel om Libra << her >>

Vi vil følge udviklingen...