Er Verge den mest undervurderede krypto?

Er Verge den mest undervurderede krypto?
Verge satser på anonymitet

Verge (XVG) kan være et røverkøb

Verge (XVG) har i de sidste uger mistet markant i værdi ikke kun ift. USD og den danske krone, men også ift. Ethereum og Bitcoin.

De to ledende blockchain valutaer har oplevet en vækst på op til 75Mrd. kroner dagligt, mens Verge derimod har stået mere eller mindre udenfor med kun små udsvingninger hen ad vejen.

Verge har dog mange fordele både som betalingsmiddel, men også som store-of-value.

Fordele er der mange af

  1. Verge er let tilgængelig
  2. Verge kan ikke spores med 100% anonymitet via TOR netværket
  3. Verge er rigtig hurtig med en blocktid på 5 sekunder
  4. Verge har en solid volumen i omløb
  5. Verge kan stadig mines
  6. Verge har et sejt logo :-)

Ulemper er der kun få

Valutaen har pga. de nye reguleringer i krypto markedet et reelt luksus problem: Verge hjælper på den en side med at beskytte ejerens anonymitet, men inviterer samtidig til evt. hvidvaskning af finansielle midler gennem sløring og anonymisering. 

Regulerings-instanserne er fra politisk side selvfølgelig negativ indstillet til alle muligheder, som sikrer vores privatliv og giver os muligheden for at sløre vores midler fra skattefarens klamme hænder. 

Sidst nævnte er dog p.t. årsagen til, at især de amerikanske reguleringsindstanser under finanstilsynet er meget opmærksomme på ikke sporbare krypto-midler.

Det resulterer i, at de fremadstormende institutionelle investorer fokuserer på de top 7 coin, som ér reguleret, sporbar og 100% transparent. 

Stor mulighed

Derfor er der lige nu rigtig gode muligheder for at fylde sækken med Verge til billige penge, da investorene går long og prisen vil med en marketcap på omkring 150 mio. USD muligvis ende med at stige med 100% - 200%+ i de næste to måneder

Fortsættes...