Danmark - Den nye Sovjetrepublik

Danmark - Den nye Sovjetrepublik
Sovjetrepubliken Danmark

Danmarks regering skrotter demokratiske rettigheder.
Danmarks kommunistiske regering har endnu engang, med hjælp fra ALLE andre partier, undermineret vores demokratiske grundrettigheder.

Under dække af "Carlsberg" ...sorry "Corona" virussen, som angiveligt har inficeret over 500 mennesker i kongeriget, må der jo handles devil.

Folketinget - et politburo
Det har folketinget valgt at gøre i god gammel politburo-stil, ved at omdanne Danmark til en fuldbyrdet, kommunistisk diktatur med bl.a. følgende, eksekutive muligheder for staten fra dags dato:

- slukke for grundloven, Danmarks øverste lov
- fjernelse af menneske-rettigheder
- frihedsberøvelse og fængsling uden en dom 
- tvangsindlæggelser
- fjernelse af patient rettigheder
- tvangs vacciner
- tvangs behandlinger
- fjernelse af forsamlingsfrihed
- fjernelse af bevægelsesfrihed
- fjernelse af rejsefrihed
- konfiskering af privat ejendom
- konfiskering af penge (ingen tilbagebetaling)
- fjernelse af ret til behandling ved sygdom
- konfiskering af erhvervs ejendom
- kontrol af private virksomheder
- fjernelse af undervisningspligt
- konfiskering af varer og ydelser
- begrænsning af privat handel
- m.m.

Denne nye pseudo-lov har intet med det såkaldte virus-udbrud at gøre, men er en reel magtovertagelse af staten under ledelse af statsministeren og under dække af en national, defakto IKKE eksisterende krise. 

Indoktrineringen
Danskerne er i ugevis blevet indoktrineret af det statskontrollerede TV med gentagelser i dagevis omkring de mulige konsekvenser af en influensa-lignende virus, som ingen er død af endnu. De påståede virustal er på ingen måde transparent eller realistisk.

Panik-scenariet blev perfekt, da det stalinistiske regime i København opfordrede befolkningen til at "tage det roligt", hvorefter ALLE de indoktrinerede (99,9% af befolkningen) stormede i deres lokale supermarkeder for at hamstre alt det, de normal aldrig køber i store mængder. Gær og toiletpapir bliver kort tid efter handlet på de sorte markeder til overpris.

Vores menig: 
Fuldstændig absurd magtovertagelse og en "blid" overgang til en mere permanent lovgivning til at begrænse dankernes frihed og grund-rettigheder endnu mere. 
Det andet skridt til at forberede Danmark til det der kommer, når det økonomiske system kollapser og korthuset FIAT siger farvel med et brag om kort tid. (Det 1. skridt var indførelsen af en lukket kontant-valuta med en udførsels begrænsning på først 75.000 kr. og så 50.000 kr.)

Hvad gør befolkningen?
INGENTING! Alle finder sig bare i en regulær, stalinistisk overtagelse af inkompetente politikere, som misbruger deres mandat til at undertrykke et helt land på basis af en påstået, inficeret minoritet af 0.01% af befolkningen. Grotesk og ude af proportion.
Hvad bliver det næste? Genindførelse af hekse-forbrændinger?