Bitcoin stiger til 85.000 kr. igen!

Bitcoin stiger til 85.000 kr. igen!
Bitcoin er steget voldsomt i nat

Bitcoin er over de sidste uger steget signifikant i forhold til USD og den danske krone. Stigningen er også betydelig ift. Bitcoins dominans i crypto segmentet, hvor den ledende digitale valuta indtager en suveræn første plads. 

I nat nåede Bitcoin lige op over 85.000 kr. eller 13.000 USD på de asiatiske market.

De Top-100 altcoins har ikke vist markante stigninger i forhold til Bitcoin endnu. Der ventes en decideret "Bull-run" af de førende altcoins og Ripple inden længe. Vi vil løbende opdatere om market situationen og de bedste crypto projekter her.

Hvorfor stiger Bitcoin lige nu?

Meget tyder på, at Bitcoins` stigning skyldes primært nye investment muligheder for institutionelle investorer i USA, så som pensionsfonde og familie kontorer.

Institutionelle investorer er de helt store spillere når vi taler store-of-value, som Bitcoin efterhånden har udviklet sig til.

Greyscale Bitcoin Trust (GBT)

Den amerikanske GBT er en ganske almindelig Bitcoin baseret aktie, som kan handles på lige fod med traditionelle aktier, men har ægte Bitcoin midler i beholdning og IKKE bare derivater, som de fleste trading platforme. Det skaber en øget efterspørgsel med stort set ingen loft i sigte.

GBT accepterer kun akrediterede investorer med et kapital indlæg på minimum 50.000 USD eller mere. Fonden ejer i dag næsten 230.000 Bitcoin og er dermed en af de helt store i segmentet med en andel af lidt under 1,3% af den komplette cirkulerende mængde af Bitcoin i verden p.t.

2017 mod 2019

I 2017 var størstedelen af Bitcoin investorene små trader og private. Fra starten af 2018 hvor Chicagos børs lagde ud med de første future-kontrakter og senere GBT, ændrede billedet sig markant. Igennem hele 2018 og 2019 har institutionelle investorer og banker købt større og større volumen af BTC.

Bakkt og Fidelity Investments er bare to af de store spiller indefor real-asset Bitcoin trading der starter deres nye platforme i løbet af 3.-4. kvartal 2019.

Hvorfor kun Bitcoin

Bitcoin er i USA næsten fuld reguleret, som andre kapital klasser, mens de fleste andre crypto valutaer befinder sig stadig i den proces. Vi vil senere på året se en lignende udvikling i de førende alternative coins, så som Litecoin, Ethereum, BitcoinCash og Ripple.

Fortsætter...